Hyggelig kattepension til alle slags katte

​Hos Kennel Vestegnen i Hedehusene råder vi over en kattepension, hvor vi har mange besøg fra bl.a. Roskilde og København samt mange andre steder. I kattepensionen er alle bokse udstyret med hver sin hule og et kradsetræ. Derudover er der en ”første sal”, hvor katten har det store overblik og kan føle sig tryg.

Hvad spiser kattene hos os?

Kattene fodrer vi med PREMIUM foder fra ARION. Aminosyren TAURIN er tilsat dette foder, da denne er vigtig for bl.a. opbygning af øjets nethinde hos katten samt hjertets muskulatur og kattens immunforsvar. Derudover bruger vi lidt dåsemad, tun i vand og kattemælk som lidt lækkert ind i mellem, hvis din kat kan tåle det. Kan din kat ikke så godt lide andet foder end sit eget, er du selvfølgelig velkommen til at tage dette med – så fodrer vi gerne med dette uden merpris.

Kontakt vores kattepension for at høre mere

Du er altid velkommen til at kontakte vores kattepension, hvis du ønsker at høre mere om f.eks. priser, åbningstider, erfaring og meget andet. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål og/eller reservere en plads til din kat.

Ring til os i dag på telefon 40 21 03 83 eller 46 13 77 88. Du kan også sende en e-mail til kennel-vestegnen@mail.dk eller udfylde kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra dig.

​A conto beløbet indbetales til vores konto i Nykredit:

  • Reg. nr.: 8113
  • Konto nr.: 4547448

Skriv DYRETS navn samt datoerne i bemærkningsfeltet – ikke andet.

​Priser for vores pasningstilbud

1 kat

140,00​

2 katte sammen i stor boks

175,00​

Afhentning & levering pr. kørt kilometer

9,75 - minimumstakst = 175,- kr

Juledagene og Nytårsaften

50% tilæg

Afbestillingsgebyr​

175,00​

Alle ophold er på ejers eget ansvar, og risiko. Forsikringsbevis skal kunne fremvises ved ophold. 

​Det kan være, at du skal have din kat i pension i længere tid (over 21 dage). Ved ophold i vores kattepension i over 21 dage ydes der 10 % rabat på vores listepriser på de efterfølgende pensionsdage.

OBS: Ankomst- og afrejsedage tæller altid med som HELE dage uanset ankomst- og afrejsetidspunkt. Du er altid velkommen til at ringe til os og få en snak, hvis dit kæledyr ikke er blevet nævnt i vores generelle prisliste. Du har måske en kanin, ilder eller en papegøje, som du gerne vil have passet – så kan du altid ringe til os og få et godt tilbud.

I højsæsonen skal der lægges 50 % a conto af opholdets samlede pris senest 1 måned før opholdets startdato. Der er først reserveret plads, når beløbet er indgået på kontoen. Der ydes ikke rabat på vores pasningstilbud i højsæsonen.

Afbestilling:

  • 0-13 dage før ankomst – 0 % retur af depositum
  • ​14-20 dage før ankomst – 50 % retur af depositum
  • ​21-30 dage før ankomst – 75 % retur af depositum
  • 31 dage før ankomst: 100 % retur af depositum, dog fratrækkes 150,- kr. i gebyr.

Kennel Vestegnen

Lillemosevej 17, Stærkende

2640 Hedehusene

CVR: 27174485

Kontakt

Telefon: 40 21 03 83 / 46 13 77 88

E-mail: kennel-vestegnen@mail.dk