Feriepasning af hund i trygge rammer​

​Leder I efter et sted, der tilbyder hundepasning i gode og trygge rammer? Det kan eksempelvis være i forbindelse med ferie eller nytårsaften? Hos Kennel Vestegnen tilbyder vi feriepasning af hund til en god pris i vores professionelle hundekennel.

Vi er beliggende i Hedehusene nær Roskilde, men har også mange firbenede gæster fra blandt andet København og resten af Sjælland.

Hundepasning på hyggeligt hundehotel

Vi er erfarne og kompetente, når det kommer til pasning af hund. Vi har gode faciliteter, hyggelige rammer og kvalitetsfoder til alle dyr på vores hundepesion

Så hvis du er lidt usikker på at sende din hund et fremmed sted hen, kan du bare tage det helt roligt. Vi har prøvet feriepasning af hund mange gange før, og vi tager imod din bedste ven med åbne arme.

Når du benytter dig af privat hundepasning hos os, kan vi sikre dig store, lyse bokse med gulvvarme og store plastikkurve til alle hundene. Derudover råder vi over en udendørs løbegård til alle bokse.

Ring og bestil feriepasning af hund

Kunne du tænke dig at høre mere om hundepasning? Eller vil du gerne reservere en plads til feriepasning af hund på vores kennel i Hedehusene? Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om priser og andre praktiske ting. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål.

Ring gerne til os i dag på telefon 40 21 03 83 eller 46 13 77 88. Du kan også sende os en mail på kennel-vestegnen@mail.dk. Så vender vi tilbage til dig, så snart vi kan. Vi ser frem til jeres besøg!​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kennel Vestegnen

Lillemosevej 17, Stærkende

2640 Hedehusene

CVR: 27174485

Kontakt

Telefon: 40 21 03 83 / 46 13 77 88

E-mail: kennel-vestegnen@mail.dk