Hundepension for hunde i alle aldre

​Kennel Vestegnen er familieejet, og vores store interesse for dyr er med til at gøre ferien på vores hundehotel god for din bedste ven. Vores hundepension er beliggende i Hedehusene, og vi har mange kunder fra blandt andet Roskilde og København samt resten af Sjælland.

Et ophold på vores hundehotel skal for dig og dit dyr opleves som en tryg ferie. Her kommer mange forskelligartede gæster såsom hunde, katte, papegøjer, undulater, kaniner og mange flere.

I vores hundepension har vi store, lyse bokse med gulvvarme og store plastikkurve til alle hundene. Derudover hører der også en udendørs løbegård til alle boksene.

I vores pension serverer vi altid PREMIUM foder fra ARION til alle vores firbenede gæster, så du trygt kan sende dit dyr til pasning hos os. Du er også velkommen til at tage eget foder med evt. Barf, da vi har fryse- og køleplads.

Hvad koster hundedagpleje?

Vores priser på hundepension varierer alt efter antallet af hunde i samme boks, afhentning, levering og gåture. Der hører en gåtur om dagen med i den faste pris. Men du kan være helt sikker på ikke at få ubehagelige økonomiske overraskelser, når du henter din hund fra vores hundehotel. Vi er nemlig altid gennemsigtige omkring vores priser. Du kan læse mere om pris, tillæg, åbningstider og regler længere nede på siden.

Kontakt vores hundehotel for at reservere plads

Lyder vores professionelle hundepasning som noget for dig, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi svarer gerne på dine spørgsmål til vores ydelser, eller hvis du ønsker at reservere en plads til dit dyr i vores hundepension.

Ring til os i dag på telefon 40 21 03 83 eller 46 13 77 88. Du kan også sende en mail til kennel-vestegnen@mail.dk – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at få besøg af dig og din bedste ven!

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

1 hund​

245,00​

2 hunde sammen i stor boks

355,00​

3 hunde sammen i stor boks

455,00​

Afhentning & levering pr. kørt kilometer

9,75 - minimumstakst = 175,- kr

Ekstra gåtur 30 minutter (på vor mark – ca. 30.000 m2) for 1 hund

Pr. efterfølgende hund 20.00

65,00​

Juledagene og Nytårsaften

50% tilæg

Afbestillingsgebyr ​

175,00​

Alle ophold er på ejers eget ansvar, og risiko. Forsikringsbevis skal kunne fremvises ved ophold.

Det kan være, at du skal have dit dyr i pension i længere tid (over 21 dage). Ved ophold i pensionen ud over 21 dage ydes der 10% rabat på vore listepriser på de efterfølgende pensionsdage – dog ikke i højsæsonerne.​

OBS. : Ankomst- og afrejsedage tæller altid med som HELE dage uanset ankomst og afrejsetidspunkt. Du er altid velkommen til at ringe til os og få en snak, hvis dit dyr kæledyr ikke er blevet nævnt i vor prisliste. Du har måske en kanin, ilder eller en papegøje etc. som du gerne vil have passet, så ring til os og få et godt tilbud.

I højsæsonen skal der erlægges 50% a conto af opholdets samlede pris senest 1 mdr. før opholdets start-dato. Der er først reserveret plads når beløbet er indgået på vores konto.​

  • Afbestilling:
  • 0 - 13 dage før ankomst 0,00 kr. retur af depositum
  • 14 - 20 dage før ankomst: 50 % retur af depositum
  • 21 - 30 dage før ankomst: 75 % retur af depositum
  • 31 dage før ankomst: 100 % retur af depositum, dog fratrækkes 150,- kr. i gebyr

A conto beløbet indbetales til vores konto i Nykredit: 8113 4547448 og skriv DYRET's navn samt datoerne i bemærkningsfeltet, IKKE ANDET.

OBS. : Der ydes IKKE rabat i højsæsonen​.

​Nytårsaften

Kan være hård, især ved vore hunde, men da vi ligger langt fra alt og alle, så opdager de slet ikke når nytåret skydes ind. Vi spiller god musik for dem i aftenens løb, og lige før midnat får de så lidt ekstra godt at ligge og gnave i, så de ikke ænser noget overhovedet.

Husk derfor at bestille plads til Nytårsaften i god tid.

​Krav til dig

Det er ganske få restriktioner vi har for at kunne passe netop dit dyr.

- Hvis det er en hund skal den have et ordentligt halsbånd på som den ikke kan trække hovedet ud igennem.

- Dyret skal naturligvis være rask og sygdomsfri, og vaccinationsattesten må ikke være over 2 år gammel. Husk på, at raske dyr KAN være smittebærere selvom de er vaccinerede.

- En hund SKAL være over 6 mdr.

Alle ophold er på eget ansvar. Vi forbeholder os ret til at tilkalde pensionen's faste dyrlæge for ejerens regning hvis der er noget galt.

​OBS: I skoleferien koster weekendophold ekstra tillæg.

Vi har desværre været nødt til at gøre dette tiltag, fordi mange pludselig får naboen, familien eller venner til at passe dyrene. Da dette tit sker med særdeles kort varsel, så kan vi desværre ikke altid nå at få genbesat disse forhåndsreserverede bokse. På denne måde kan vi sikre os, at det er vore seriøse kunder, som får en plads til deres dyr i feriesæsonen.​

Åbningstider for​ indlevering

Vi har faste åbningstider for indlevering og afhentning. Åbningstiderne skal respekteres, af hensyn til roen hos dyrene. Som regel er der åbent hus den første lørdag i hver måned kl. 14.00 for besøgende, så man kan komme ind og se faciliteterne før du bestiller plads.

OBS ! Pensionen fremvises ikke i højsæsonen, da vi ikke ønsker at stresse dyrene unødigt. (Dvs. juli og august måned, samt hvis en fremvisningslørdag rammer ind i en af de øvrige ferier)

Tider for indlevering og afhentning :

Mandag - Fredag

8-9 og 16-17

Lørdag

KUN mellem 16-17

Søndag

8-9 og 16-17​

Specielle åbningstider:​

Der er helt lukket 2. juledag

Nytårsaften den 31. dec. er der kun indlevering mellem kl. 8 - 10​

Ring til os

Vores telefoner er åben alle dage mellem 7:30 - 19:30

Ring ved akutte situationer uden for åbningstiden.

Kontakt os på:

40 21 03 83 / 46 13 77 88

​Medicin

Vi giver gerne medicin (piller, øredråber etc.) Det gør vi uden at tage ekstra for det, men vi skifter IKKE forbindinger og giver heller IKKE indsprøjtninger. Hunde der skal have en skærm på for ikke at gnave sig, vil blive luftet i snor 3 gange dagligt for ejers regning. (Se pris for gåtur i vores prisliste) HVIS det er et must med indsprøjtninger eller anden behandling der kræver faglige kompetencer, så kan vor dyrlæge godt komme og klare dette under pensionsopholdet. F.eks. vaccinering af hunde og katte til yderst rimelige og konkurrencedygtige priser.

​Foder

Til hundene bruger vi flere slags PREMIUM foder fra ARION. Der er ingen tilsætningsstoffer, farvestoffer eller kunstige konserveringsmidler. Foderet fra ARION kan være Laks & Ris, Lam & Ris eller Maintenance baseret på kylling og som indeholder glucosamin der er særdeles godt for hundenes led, derudover har vi også allergi-foder og specialfoder til ældre hunde der ikke har det helt store energibehov mere og derfor skal have et foder der skåner nyrerne. Udover dette så får de hunde som kan tåle det et godt tilskud i form af lidt hjemmekogt (indmad/kylling/fisk/kød med pasta og grønsager) Og kan din hund tåle det, så kan den få et godt ben, hvis den er her i længere tid. Vi har ARION Light til hunde som er overvægtige og ARION Performance til hårdtarbejdende hunde.

Kennel Vestegnen

Lillemosevej 17, Stærkende

2640 Hedehusene

CVR: 27174485

Kontakt

Telefon: 40 21 03 83 / 46 13 77 88

E-mail: kennel-vestegnen@mail.dk