Dyrepension til både hund og kat​

Er du på udkig efter en dyrepension? Hos Vestegnen's Hunde- og Kattepension tilbyder vi dyrepension, herunder både hunde- og kattepension. Vi er beliggende i Hedehusene, men vi har også mange kunder fra byer som Roskilde og København. Vores kennel er familieejet, og vi har en meget stor interesse og kærlighed for dyr. Derfor kan vi garantere en god og tryg oplevelse for både din hund og kat.

Vi har desuden lyse og store bokse med gulvvarme samt store plastikkurve til alle vores hunde, og herudover hører der en udendørs løbegård til samtlige bokse. Det skal desuden nævnes, at vi serverer PREMIUM foder fra ARION, og der er således mange gode grunde til, hvorfor du trygt kan få dit dyr passet i vores dyrepension.

Vi garanterer en tryg oplevelse for dit dyr

Vores dyrepension omfatter også kattepension til alle slags katte. Samtlige af vores bokse har sin egen hule samt et kradsetræ, og de kan derfor kun føle sig trygge, når de er i pension hos os. Vi fodrer også kun vores katte med PREMIUM foder fra ARION, der er rigtig godt for din kat.

Du kan selvfølgelig også bare tage kattens eget foder med, såfremt det ønskes.​ Skal du på ferie, og har du behov for et sted, hvor dit dyr kan komme i pension, er du således kommet til det helt rette sted.

Kontakt os gerne i dag for mere information

Søger du dyrepension til dit dyr, er vi de rigtige at kontakte. Vi tilbyder både hunde- og kattepension, og grundet vores store interesse for dyr garanterer vi en tryg oplevelse for din hund eller din kat. Vi serverer desuden udelukkende foder af højeste kvalitet.

​Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, når det kommer til dyrepension, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan enten vælge at ringe til os på telefon 40 21 03 83 eller sende en besked til e-mail kennel-vestegnen@mail.dk. Vi glæder os rigtig meget til at give din hund eller kat en god oplevelse, mens du selv er på ferie.​

Kennel Vestegnen

Lillemosevej 17, Stærkende

2640 Hedehusene

CVR: 27174485

Kontakt

Telefon: 40 21 03 83 / 46 13 77 88

E-mail: kennel-vestegnen@mail.dk