​Hundepension gennem 30 år

Gennem 30 år har det som startede som en hobby blev til Kennel Vestegnen. Det startede med træning med hunde samt opdræt af schæferhunde. Denne mangeårige "hundegalskab" udviklede sig stille og roligt, og har så medført, at Kennel Vestegnen blev startet op først i 1990'erne, og vi har siden hen opdrættet en hel del dejlige schæferhvalpe. 

Dette førte til køb af en dejlig landejendom i landsbyen Sterkende i Høje-Tåstrup Kommune i år 2000 og små fire år senere opstart af vor pension i en helt nybygget pensionsstald på 300 m2 under tag. Vi har 29.731 m² grund til at lufte alle hundene på, og det nyder både Ulla og jeg samt alle vore dyr godt af. Og som mange af vore rigtig gode venner og familien så rigtigt siger, så er Kurt & Ulla nok begge blevet "bidt" af en gal hund på et tidspunkt, og det har de nok mere end ret i.

Vestegnen's Hunde- & kattepension er ARION-center og vi forhandler Arion's Premium foderserie til både hund og kat.​

Udover dette supergode foder fører vi også oksehudsben i forskellige varianter, samt hunde- og katte legetøj, bure, strigler samt meget andet til yderst rimelige priser. Få en snak med Kurt eller Ulla om den optimale fodring af netop dit kæledyr​

Kennel Vestegnen

Lillemosevej 17, Stærkende

2640 Hedehusene

CVR: 27174485

Kontakt

Telefon: 40 21 03 8346 13 77 88

E-mail: kennel-vestegnen@mail.dk