Professionel hundekennel gennem 30 år

​Velkommen hos Kennel Vestegnen! Gennem 30 år er det, som startede som en hobby, blevet til en velfungerende hundekennel. 

Vi holder til i Hedehusene, hvor vi har mange firbenede besøg fra bl.a. Roskilde, København og mange andre steder.

Historien om vores hundekennel

Det startede med træning af hunde samt opdræt af schæferhunde. Denne mangeårige ”hundegalskab” udviklede sig stille og roligt, og har så medført, at Kennel Vestegnen blev startet op først i 1990’erne. Sidenhen har vi været hundeopdrætter for en hel del dejlige schæferhvalpe.

Dette førte til køb af en dejlig landejendom i landsbyen Stærkende i Høje Taastrup Kommune i år 2000. Små fire år senere starter vi vores egen hundepension i en helt nybygget pensionsstald på 300 m2 under tag. 

Vi har 29.731 m2 grund til at lufte alle hundene på. Det nyder både Ulla og Kurt samt alle dyrene godt af. Og som mange af vores gode venner og familie siger, så er vi nok blevet ”bidt” af en gal hund på et tidspunkt, og det har de nok ret i.

Dyrepasning med det bedste foder

På vores hundekennel og kattepension forhandler vi ARIONS PREMIUM foderserie til både hunde og katte. Udover dette super gode foder, fører vi også oksehudsben i forskellige varianter. Derudover tilbyder vi katte- og hundelegetøj, bure, strigler samt meget andet til yderst rimelige priser. Tag en snak med Ulla eller Kurt om den optimale fodring af netop dit kæledyr.

Ring til os for at reservere en plads

Er du interesseret i feriepasning eller generel dyrepasning, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi informerer dig gerne yderligere om mulighederne for et ophold på vores hundekennel-/pension.

Kontakt os i dag på telefon 40 21 03 83 eller 46 13 77 88. Du kan også skrive til os på e-mail kennel-vestegnen@mail.dk eller udfylde kontaktformularen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kennel Vestegnen

Lillemosevej 17, Stærkende

2640 Hedehusene

CVR: 27174485

Kontakt

Telefon: 40 21 03 83 / 46 13 77 88

E-mail: kennel-vestegnen@mail.dk